Claire van Lith

Mijn naam is Claire van Lith en ik ben sinds 5 juli 2018 afgestudeerd als logopedist. Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij Logopediepraktijk Logopedie Noord, in Enschede. Ik heb het altijd al erg leuk gevonden om met kinderen te werken, zo ook als logopedist. Het werk geeft mij erg veel voldoening en wil mensen graag helpen. Ook heb ik me altijd geïnteresseerd in de Nederlandse taal. Tijdens de opleiding Logopedie heb ik de Minor Het Kind Centraal gevolgd en heb ik verschillende stages gelopen, bij kinderen met en zonder beperking. Wat ik leuk vind aan de praktijk, is dat ik kinderen binnen verschillende leeftijdsgroepen met verschillende problematiek krijg. Het is voor mij een uitdaging om de verschillende doelen, samen met de kinderen, te behalen.

 

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.


Yepp! This is just a design for your awesome website and i am m sure you gona love