Saskia van Bergen

Hai, mijn naam is Saskia van Bergen en ik ben sinds 1 oktober 2018 werkzaam bij Logopedie Noord-Enschede.

Sinds 1994 heb ik in verschillende praktijken gewerkt, eerst in Duitsland en sinds 2001 in Nederland.

In de afgelopen jaren heb ik me verdiept in lees- en spellingsproblematiek. Hiervoor sta ik geregistreerd in het dyslexie register van de N.V.L.F. Daarnaast heb ik cursussen gevolgd op het gebied van begrijpend lezen, OMFT (Oro-MyoFunctionele Therapie) en meertaligheid.

Het mooiste van ons beroep vind ik, dat we mensen hun eigen stem (terug) kunnen geven, in welke vorm dan ook. Dit is zo belangrijk om te kunnen functioneren in de maatschappij en in de interactie met anderen! Het behandelen van genderdysfonie heeft dan ook zeker mijn affiniteit.

Ik ben lid van de N.V.L.F. en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Daarnaast ben ik lid van een kwaliteitskring en een dyslexiekring.

 


Yepp! This is just a design for your awesome website and i am m sure you gona love